AHAVA: A természet ereje

AHAVA: A természet ereje

Egyensúlyban a természet és a tudomány között.

"Tudományunkat a természet vezérli, és olyan ápoló formulákat hoz létre a bőr, a haj és a test számára, amelyek belülről hatnak."

Mi az AHAVA története?

Az AHAVA márkát 1988-ban hozták létre azzal a küldetéssel, hogy olyan ápoló termékeket fejlesszenek ki, amelyek összhangban vannak a természettel. A csapat a természet felfedezésének, védelmének és tiszteletének szentelte az idejét. Így a kutatásuk középpontjába a mai Izraelben található Holt -tengeri régiót állították. Arra törekedtek, hogy jobban megértsék, mely ásványi és növényi anyagok előnyösek a bőr számára, valamint hogyan használhatók fel az innovatív kozmetikumokban.

Egy természeti jelenség: AHAVA Osmoter™

Az AHAVA által kínált, legendás, szabadalmaztatott Osmoter-t a természet, a bőr és az emberek intenzív kutatásával hozták létre. Ez egy ásványi katalizátor, amely a Holt-tenger dinamikus elemeit használja fel, hogy példátlan hidratálást biztosítson a bőr számára. A tápanyagok és a nedvesség a bőr mélyéről a külső rétegekbe hatolnak, tehát az AHAVA ápoló termékei belülről kifelé aktiválódnak.

Környezettudatosság az első helyen

Az AHAVA márka mély kapcsolatot ápol a Földünkkel. Ennek eredményeként a receptúrák elkészítésénél ügyelnek arra, hogy a lehető legalacsonyabb módon terheljék meg a környezetet. Egy példa erre a vízvisszavezetési folyamatuk a gyártóüzemben, amely a helyi flórát alkalmazza a hulladékok szűrésére.

Formulák mikroszkóp alatt

Az AHAVA azt a nézetet vallja, hogy a kozmetikai formuláknak átláthatónak kell lenniük a vásárlók számára. Az ápoló termékek garantáltan:

  • A termékek parabénmentesek.
  • Az AHAVA termékek vegánok.
  • Az ápoló termékeket szigorú allergiateszteknek vetik alá, ezért érzékeny bőr számára is alkalmasak.
  • Az összetevők a természetből származnak, és GMO-mentesen készülnek.
  • Az AHAVA a termékeket nátrium-lauril-szulfát (SLS), ftalát, triklozán és ásványi olajok nélkül állítja elő.