Kézkrémek száraz bőrre

Kézkrémek száraz bőrre

Gyorsan hidratáló, SOS-ápolás

A kezeink az ún. névjegykártáyink, ezért jó benyomást kell kelteniük. A száraz, repedezett kezek nemcsak rosszul néznek ki, hanem kényelmetlen érzést is biztosítanak. Mivel a kezeink nap, mint nap ki vannak téve a környezeti hatásoknak - nap, hideg, víz és szappan -, ezért intenzív és rendszeres ápolást igényelnek.

A jó kézkrém megtalálása nem olyan egyszerű! A krémnek a következő tulajdonságokkal kell rendelkeznie:

  • Gyorsan felszívódó
  • Nem hagy zsíros vagy ragadós filmet maga után
  • Hidratál
  • Táplálja és ápolja a bőrt
  • Hatékony összetevőket tartalmaz

Hidratáló összetevők

A hidratáló összetevők, mint például az aloe vera, magas nedvességtartalmat biztosítanak, míg a gazdag adalékanyagok - kiváló minőségű olajok, méz, növényi kivonatok vagy sheavaj - mélyen táplálják a bőrt, ezáltal rugalmasságot és fiatalos megjelenést eredményeznek.

Cosmeterie tipp: Fontos, hogy a kezét naponta többször krémezze be, főleg kézmosás után. Ne hagyja ki a csuklóját és az ujjait. A körömágybőr ápolásához használjon ápoló olajakat.

A Nailberry Little Treasure Nourish Cuticle Oil az édes mandulaolaj segítségével eltávolítja a körömágybőr felesleget, valamint az antioxidánsok és tápanyagok segítségével táplálja a száraz és repedezett részeket, míg az A-, E-, B1-, B2- és B6-vitaminok intenzíven regenerálást biztosítanak a köröm és a körmömágybőr számára.

Anti-Aging kézkrém

A kézfej hátulján megjelenő ráncok és pigmentfoltok az öregedés jelei. Ezt előzheti meg az UV-védővel és Anti-Aging hatóanyaggal - E-vitamin - ellátott kézkrém segítségével. A fényvédő biztosítja a napfénnyel szembeni védelmet. Az antioxidánsok, mint az E-vitamin, stimulálják a test saját sejtjeinek megújulását.

A skin689 Firm Skin Hand & Finger Rejuvenation egy bőrfiatalító kézkrém, amely a rendkívül hatékony összetevőinek köszönhetően csökkenti a finom ráncokat, valamint halványítja az öregségi foltokat.