Szemöldökfestés otthon - Ezekre figyeljen oda!

Szemöldökfestés otthon - Ezekre figyeljen oda!

Három lépés a tökéletes szemöldökért

Nem minden nő van megáldva sötét, dús szemöldökkel. A szálak gyakran nagyon világosak, ezért kevésbé tűnnek sűrűnek. Segíthet ezen a speciális szemöldökfesték, amely a szemöldökét sokkal feltűnőbbé teszi.

Előnye: A festék nem mosódik el és vízálló, akár hat hétig is tart! Eláruljuk, hogyan festheti otthon gyorsan és problémamentesen a szemöldökét!

A következő dolgokra van szüksége:

  • Szemöldök- és szempillafesték
  • Oxidáló folyadék
  • Keverőtál
  • Olajmentes szemfestéklemosó
  • Zsírosabb bőrvédőkrém
  • Vattakorong
  • Fültisztító pálcika
  • Opcionális: sóoldat

1. Előkészítés

Távolítsa el a kontaktlencséket, majd tisztítsa meg a szemkörnyéket az olajmentes szemfestéklemosó folyadékkal. A legjobb eredmény elérése érdekében sóoldat használatával eltávolíthatja a fennmaradó szennyeződéseket is. Vigyen fel egy zsírosabb bőrápolókrémet (például az Egyptian Magic által gyártott All Purpose bőrápolókrémet) a szemöldök környékére, hogy ezek a területek ne legyenek festékesek.

Válassza ki a kívánt szemöldök- és szempillafestéket. A RefectoCil szemöldök- és szempillafesték széles kínálatában - a világos barnától kezdve, a vöröses barnán át, a feketéig - több szín közül választhat. Világos szemöldök esetén nem szabad egyből a legsötétebb színt választani. A RefectoCil festékei érzékeny szemkörnyékre is alkalmazhatók, szemészetileg és dermatológiailag teszteltek.

Ha a szemöldökét (akár festés előtt) ki akarja világosítani, akkor a legjobb választás a RefectoCil Blond Brow szemöldökvilágosító paszta. Megjegyzés: Ha a festés előtt a RefectoCil Blonde Brow-t használja, a szemöldök festék alkalmazási ideje 1-5 percre csökken.

Keverje össze a szemöldökfestéket és az oxidálót 1: 1 arányban (ez kb. 2 cm szemöldökfestéknek és 10 csepp oxidáló folyadéknak felel meg). Használjon egy kis műanyag pálcikát az összekeveréshez. A RefectoCil oxidáló folyadék 3% optimálisan illeszkedik a hozzá tartozó szemöldökfestékhez, és kb. 100 felhasználásra elegendő.

Cosmeterie tipp: A szemöldökét csak festés után igazítsa meg, mivel a szemöldökfesték a legfinomabb szálakat is láthatóvá teszi, így könnyebb az eltávolításuk. Ezenkívül a festék lerakódhat a pórusokban, ami csúnya sötét foltokhoz vezethet.

2. Vigye fel a színt

Vigye fel a színkeveréket egy kefe vagy egy kis vatta segítségével a növekedés irányával megegyezően. Ügyeljen arra, hogy a krémet egyenletesen oszlassa el, minden szálat lefedve. Nedves vattával eltávolíthatja a kisebb hibákat és szükség esetén javíthat a szemöldök formáján. Hagyja, hogy a keverék kb. 5-10 perc alatt hasson. Minél hosszabb a hatóidő, annál intenzívebb lesz az eredmény.

Cosmeterie tipp: A legjobb a két szemöldököt egymás után és nem egyszerre befesteni - megkönnyítve a hatóidő szemmel tartását, ezáltal az eredmény egyenletesebb lesz.

3. Utolsó lépések

Távolítsa el a festéket először egy száraz, majd egy nedves vattakoronggal. A festék maradványokat eltávolíthatja a szemfestéklemosóval vagy valamilyen sóoldattal. Ezután formára igazíthatja a szemöldökét, és voilà!

Fotocredits: RefectoCil