Kiváló minőségű illatgyertyák a hangulatos évszakhoz

Kiváló minőségű illatgyertyák a hangulatos évszakhoz

Hangulatos és kellemes

Ha odakint hideg és ködös idő van, akkor az ember melegségre vágyik. Gyengéd csillogás itt, kellemes illat ott. Az illatgyertyák segítségével különleges hangulatot varázsolhat otthonába!

Különleges illatok

A Cosmeterie oldalán különleges és kiváló minőségű illatokat talál, amelyek tökéletesen illeszkednek az aktuális hangulatához. Akár élénkítő fás-friss, üdítő virágos-gyengéd, vagy csodálatos bársonyos-meleg.
Az illatgyertyák azonban nem csak kiváló hangulatot biztosítanak, hanem dekoratív elemként is szolgálnak az otthonában!

Gyertyák kiváló minőségű parfümolajokkal

Az illatgyertya kiválasztásakor javasoljuk, hogy fokozottan figyeljen oda az összetevőkre. Egy nagyon fontos kritérium a természetesen tiszta illóolaj. Kerülje az iparilag előállított gyertyákat, mivel ezek fejfájást és irritációt okozhatnak.
A termékválasztékunk közott kizárólag kiváló minőségű gyertyákat talál, amelyek hosszú égési időt biztosítanak.

LOOOPS gyertyák Ausztriából

A természetes illatú LOOOPS gyertyák felmelegítik a szívét!
A gyertyák alapja egy nagyon különleges viasz: vegán, napraforgóból kinyert. A terméket a zöld üveg teszi igazán különlegessé. Ezek használt, Ausztriából származó borosüvegek, amelyeket a saját termelőüzemükben gondosan, kézzel vágnak és csiszolnak le. A jellegzetes gyertyák tökéletes kényeztetést biztosítanak.

Fedezze fel a LOOOPS termékek széles választékát!

DESIGN BUBBLES

A Design Bubbles illatgyertyái pamut kanóccal, valamint természetes bio-szójaviaszból készülnek, amelyeket egy kézzel levágott pezsgősüvegbe töltenek. A stílusos illatgyertyák tökéletes otthoni kiegészítőként és ajándékként is.

Minden egyes gyertya szeretettel, kézzel készül Münchenben. Fedezze fel a Design Bubbles gyertyák széles választékát!