Miért nagyon fontos a nap elleni védelem tavasszal?

Miért nagyon fontos a nap elleni védelem tavasszal?

A napozó termékek megfelelő használata

A tavasz közeleg és ezt a bőrünk is érzi! Ezért közelebbről is megvizsgáljuk a nap elleni védelemről szóló témát. Akármilyen jó is lehet az Anti-Aging ápoló, ha nem tartalmaz nap elleni védelmet. A tippjeink segítségével lazíthat, élvezheti az első napsugarakat, és feltöltődhet D-vitaminnal.

Minden, amit a tökéletes napvédőkről tudni érdemes

Egy tavaszi séta ellazítja a testet és az elmét. Azonban a boldogság érzés mellett gyakran elfelejtünk egy nagyon fontos dolgot: védeni a bőrünket az UV-sugárzással szemben! A következő tippekre érdemes odafigyelni:

1. Nappali krém fényvédő faktorral
Különösen az arc nagyon érzékeny az UV-sugárzásra, ezért védeni kell a károsodástól. Az öregedés korai jeleinek megelőzése érdekében egy fényvédő faktort tartalmazó nappali krém használata ajánlott. A napvédő krém fő feladata a bőr védelme az UV-sugárzással szemben. A fényvédő faktorral ellátott arckrém egyszerre védi, ápolja és javítja az arcbőrt.

2. Napi ápolás
Akár nyáron, akár télen a napvédő termékek beépítése a mindennapos ápolásba nagyon hasznos lehet. Mivel napi 20 perc, amit a napon eltölt az évi 120 órányi UV-terhelést jelent. Bőre hálás lesz érte.

Cosmeterie tipp: A koreaiak megmutatták, hogy mi is az a nap elleni védelem: a Benton által gyártott Papaya-D Sun Cream az FF 38 PA +++ segítségével lenyűgöz mindenkit.

3. Ajak- és szemkörnyék ápolók
Bőrünk legérzékenyebb területeit - természetesen az UV-sugárzásra is érzékenyebb - nagyon gyakran elhanyagoljuk. Ajánlott az ajkait egy balzsammal védeni, különösen akkor, ha közvetlen napsugárzás éri. Egy apró tipp: A legtöbb ajakápoló termék használható, valamint a szem környék ápolására is alkalmasak!

Cosmeterie tipp: A Mimitika által gyártott Sunscreen ajakbalzsam FF20 egy tökéletes társ napozáshoz. Színtelen védelmet biztosít, amely nem szárítja ki az ajkakat!

4. Fényvédő faktor a haj számára
Ha a nap elleni védelemről beszélünk, nem a hajunk az első, amely eszünkbe jut. Ennek ellenére nagyon fontos, hogy védje a haját az UV-sugárzással szemben, amely a fejünket gyakran éri. Gyengíti a haj keratinszerkezetét, ezáltal a haj töredezetté válik. Ennek ellensúlyozására használhat UV-védelemmel ellátott sampont vagy napvédő olajat.