Nyári illatok: A legjobb parfümök a forró napokra

Nyári illatok: A legjobb parfümök a forró napokra

A nyaralás hangulata egy üvegben

Séta a naplementében, hűsítő tengeri szellő, illatos, virágos rét és kellemes nyári esték, frissítő italokkal, valamint barátokkal: a tökéletes nyár receptje.

Ezt nyújtják az érzéki aromájú, nyári illatok, amelyek tökéletesek a forró évszakhoz. A termékek könnyed, friss jegyekkel, enyhe virágokkal és lédús gyümölcsökkel biztosítják a nyár hangulatát. A kedvenc illataink a nyárra!

ZARKOPERFUME The Muse

A friss, napfényben száradó ruhaneműk, a szél fújta gyapotvirág, egy csipet púderes jegy, valamint egy kis fás és virágos illat - a legjobban így jellemezhető a Zarkoperfumes "The Muse". A fehéres oud-jegyek adják a termék összehasonlíthatatlan aromáját.

Illatjegyek: Fehér oud - Gyapot - Fehér pézsma

A termékért Kattintson ide!

Une Nuit Nomade Fleur de Fleurs

Une nuit à Bali jelentése: Egy éjszaka Balin. Ez a parfüm a Baliról származó virágok illatát tartalmazza. A parfüm édes-virágos illattal, valamint púderes és krémes jegyekkel rendelkezik.

  • Fejjegy: bergamott, grapefruit és sáfrány
  • Szívjegy: indiai jázmin, lilaakác, ylang-ylang és tubarózsa
  • Alapjegy: borostyán, benzoin, szantálfa, oud és vanília

A termékértKattintson ide!

NUXE Prodigieux Le Parfum

Egy női illatkompozíció, amely a meleg napsugarakra, a végtelen homokos tengerpartra, valamint a lédús narancsfára emlékeztet. A Prodigieux® Le Parfum a Nuxe által gyártott, legendás száraz olaj illatával rendelkezik.

  • Fejjegy: narancsvirág, bergamott
  • Szívjegy: magnólia
  • Alapjegy: vanília

A termékért Kattintson ide!