Termékek

Termékeink

Mi világszerte elismert gyártók termékeit kínáljuk. A termékoldalon átfogó információkat talál. Kérjük, ne feldkezzen meg arról sem, hogy néhány termék nagy kiszerlésben is elérhető. Oldalunkon megnézheti mennyivel kedvezőbb a termékek ára szettben vásárolva. Néhány esetben mennyiségi kedvezményt is igénybe vehet. 

Termék keresése

Pontosan tudja mit keres? Akkor írja be a termék nevét a Keresés mezőbe és már meg is van.

Ön természetesen kategóriák, márkák, szűrők, értékelések és ár alapján is kereshet.

Ha a keresés nem járt sikerrel íme néhány tipp:

  • Ellenőrizze a keresett kifejezés helyesírását
  • Próbáljon ki egy hasonló kifejezést
  • Használjon egy egyszerűbb kifejezést

Nem találja a keresett terméket kínálatunkban? Írja meg nekünk mit keres. Mi igyekezni fogunk a terméket felvenni kínálatunkba!

A termék design eltér az oldalon lévő fényképtől

Alapvetően igyekszünk az üzletben árult termékeinkről mindig napra kész fényképet készíteni. Néha azonban előfordulhat, hogy a design változásról a gyártó nem értesít bennünket. Ezért elnézésüket kérjük.
Ilyen esetekben örömmel fogadjuk, ha tájékoztat bennünket. Köszönjük!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékek képernyőn megjelenített színei a beállítástól és képernyőtől függően eltérhetnek az eredeti színektől.

Ön hiányol bizonyos termékeket a választékunkból?

Nagyon örülünk, bármely új termékekkel kapcsolatos javaslatnak és megpróbáljuk bővíteni a választékot a javasolt termékkel vagy egy másik, hasonló márkával. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal! Örülünk az új ötleteknek!

Termékeinkkel kapcsolatban további kérdései vannak?

Mi segítünk! Kérjük, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal!

Termékeinket közbe-közbe magunk is teszteljük, számos visszajelzést kapunk ügyfeleinktől, illetve képzéseken veszünk részt. Így a kérdésekre általában azonnal tudunk válaszolni. Széles kínálatunk miatt azonban néha előfordul, hogy mi sem tudjuk a választ. Ebben az esetben közvetlenül a gyártóhoz fordulunk és a lehető leggyorsabban megpróbálunk válaszolni telefonon vagy e-mailben. Szívesen fogadjuk kérdéseit!