Ápolási tippek a hideg évszakra

Ápolási tippek a hideg évszakra

Ragyogó bőr és fényes haj az ünnepi időszakban is

A hideg időben a bőr és a haj különösen nagy terhelésnek van kitéve. A szárazság és a ragyogás hiánya gyakori. Kínálatunkban szuper ápoló és kényeztető termékeket talál erre az időszakra.

1. tipp: Gyengéd ápolás az érzékeny bőr számára

Mi lehet jobb egy forró zuhanynál egy csodálatos téli séta után? A megfelelő ápolószerek segítségével új energiával keltheti életre átfagyott testét. Az I WANT YOU NAKED Bodywash terméke különösen gyengéden tisztít, valamint a mandarin és babér frissítő illatával öleli körül a testet. Az L:A BRUKET Hand & Body Wash Elderflower hidratáló formulája puha, ápolt bőrt biztosít.

2. tipp: Gazdag formulák a nagyobb fényért és volumenért

Abban, hogy haja télen megőrizze nyári fényét, az ápolók tápláló hatóanyagai segíthetnek. A Rahua samponok, mint például a Color Full sampon, fontos tápanyagokkal kényeztetik a hajat a gyökerektől a végekig, valamint ragyogó és friss megjelenést biztosítanak.

Ezenkívül soha nem nélkülözheti a hidratáló hajolajokat, mint például a Fushi Really Good hajolaj, vagy a szárazolajokat, mint például a NUXE Huile Prodigieuse, mivel ezek intenzíven ápolják a hajat és a fejbőrt.