Clean Girl Aesthetic

Clean Girl Aesthetic

Természetesen gyönyörű minimalista smink

Bárki, aki aktív a közösségi média felületein, minden bizonnyal hallott már a legújabb trendről: Clean Girl Aesthetic. Tippjeink segítségére lehetnek a minimalista, természetes smink elkészítésében.

Tipp #1: Hibátlan arcszín

A Clean Girl Make-up az egyenletes és hibátlan arcbőrre összpontosít. A bőrnek frissnek és ápoltnak, valamint a lehető legtermészetesebbnek kell lennie. Egy könnyű alapozó vagy egy vékony réteg korrektor általában minden, ami szükséges a ragyogó arcszín eléréséhez.

Javaslataink:

  • A True Skin Serum Foundation pehelykönnyű textúrájú, könnyű és közepes fedést biztosít, valamint finomítja és tökéletesíti az arcszínt.
  • Az Invisible Touch Concealer tökéletesen elfedi a sötét karikákat és hibákat anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. A könnyű, krémes textúra azonnal összeolvad a bőrrel, hibátlan arcszínt biztosítva.

Tipp #2: Lágy ragyogás

Annak érdekében, hogy megjelenésének új dimenziót biztosítson, ezáltal életteltelibbé tegye, egy rózsás pirosító és a csillogó highlighter kombinációjának alkalmazása ajánlott. Pillanatok alatt természetes, napsütötte ragyogást biztosíthat.

Javaslataink:

  • A Sigma Beauty Blush Cheek paletta minden nap tökéletes színt biztosít.
  • Az RMS Beauty luminizer tökéletes fényvisszaverő, friss ragyogást kölcsönöz bőrének.

Tipp #3: Fényes ajkak

A minimalista Clean Girl sminket tökéletesen kiegészítheti egy csillogó szájfénnyel. Ügyeljen arra, hogy finom árnyalatot válasszon, amely "kihangúlyozza a természetességet".

Javaslatunk:

  • Az ILIA Beauty Balmy Gloss Tinted Oil ragyogó fénye teltebbé varázsolja az ajkakat, míg egy csipetnyi szín kiemeli annak természetes szépségét.